Huh, tänäänpä en ole saanut mitään järkevää aikaan. Kelikin on ollut kurja elikkäs satoi varmaan jotain kymmenen senntiä lunta. Kun käytiin lenkilläkin niin Vilman kintut oli ihan täynnä lumipaakkuja ja menikin jokunen tovi niitä irrotellessa. Huoh, tulispa jo kevät.

Tänään tajusin että jatkokurssia on enää kaks kertaa jälejellä! Onpa taas aika menny nopeaa, tuntuu ihan että vasta alko tuo kurssi. Kurssin jälkeen onkin ihan itsenäisen harjoittelun vuoro ja keppijä ja kontakteja pitää treenailla aika rutkasti kun ne nyt on ihan alkutekijöissään. Pussikin on vähän niin ja näin. Muut esteet Vilma meneekin jo mallikkaasti, vielä vaan tulisi vauhtia lisää..  Viime aikoina vauhtia on kyllä jo taas ollut jonkin verran, mutta lisä potkua saisi kyllä tulla aika reippaasti vielä. Ja ennenkaikkea mun pitäis oppia ohjaamaan ja siinä on sitten haastetta kerrakseen. Voisi kokeilla sitä jäniksenkäpälää motivaattorina, ainakin oikeat jänikset tuppaa neitiä kiinnostamaan. Vilma on kyllä vähän hitaasti syttyvää sorttia joten toivottavasti vauhtia tulee lisää.

Tulipa sitä vähän tokoiltua eli harjoiteltiin perusasentoa ja kaukokäskyjä. Perusasento meni ihan ok:sti, kädellä joutuu kyllä auttamaan vielä paljon pelkästä sanasta se ei osaa vielä tehdä. Kaukoissa Vilma on kehittynyt. Pystyin menemään noin puolen metrin päähän Vilmasta ja vaihtoi asentoja hyvin jo. Ei ne kovin nopeita ole mutta parannusta kyllä!