Eipä ole taas tullut kirjoiteltua.. No nythä sitä voi vedota koulukiireisiin : ) Ei nyt koulussa niin kauhean kiireistä vielä ole ollut  mutta sen verran kuitenkin että kirjoittelu on jäänyt. 

Käytiin tässä viime viikonloppuna Kolilla ja Vilma oli mukana. Oltiin yö hotellissa ja hyvin meni. Paitsi että Vilman piti hiukan vahtia ja meni aikaan että rauhoittui nukkumaan.  Muutama kuva reissusta ja komiat oli maisemat!

1251043028_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1251043151_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Tokoa on tullut myös reenailtua, tosin ihan vaan tässä kotioloissa. Luoksetuloon on tullut todella paljon lisää varmuutta eli sivulle kiepahdetaan oikein vauhdikkaasti! Perusasento alkaa sujumaan kuin vettä vaan ja seuraamisen täyskäännös sujuu jo paremmin. Edistystä siis tapahtunut! Nauru Vielä kun pääsisi johonki tokoryhmään niin olisi tosi hyvä homma. Tai sitten edes jollekkin kurssille..

Agin suhteen olen ollut aikas laiska. Saviskassa ei olla käyty piiitkään aikaan ja vinokepitkin ovat olleet enemmän pihan koristuksena kuin käytössä. Pitää ottaa kyllä itseään niskasta kiinni. Jospa pääsisi Saviskaan tällä viikolla. On tosiaan ollut vähän tokopainotteista tämä touhuilu, mutta se nyt sujuu ja on kivaa niin mikäs siinä!

Uutena juttuna on kuvioihin mukaan tullut sienestys. Tarkoitus olisi että Vilma oppisi etsimään kanttarelleja ja suppilovahveroita. Parina päivänä otus on saanut tutustua kanttarelliin ja osaa sitä jo pikkuisen etsiä! Sekä ollaan harjoitelu pikkuisen sienen ilmaisemista istumalla ja sujuu jo melko hyvin.. Katsotaan miten nyt tämä homma lähtee tästä käyntiin.