Nyt on vuosi vaihtunut ja olenkin miettinyt hiukan tavoitteita tälle vuodelle.

Agility:  Tavoitteena saada Vilman motivaatio ja sitä kautta vauhti paremmalle tolalle, eli joku supermotivaattori kehiin. Myös estevarmuudessa on parantamisen varaa. Keinu ja pussi ovat vielä aika epävarmoja, joten ne täytyisi saada kuntoon jo ihan tässä lähiaikoina. Keppiprjojektikin on takkuillut ja pahasti, joten siihen pitäisi saada ohjaajallekkin vähän uutta innostusta. Ihan huippua olisi, jos Vilmalla olisi suht varmat kepit ensi syksynä. Keväällä/ kesällä on helppo harjoitella vinokeppien avulla ihan tässä kotipihassakin. Ohjauspuolella voisi tavoitteena olla perusohajuskuvioiden saaminen varmaksi, ja ylimääräisen säheltämisen vähentäminen.  Ja pitäisi sitä viimein uskaltautua sinne tasokokeeseenkin tänä vuonna. Mitään kisaamistavoitteita on ihan turha edes miettiä, tämä meidän homma kun ei yllä vielä sinne tasolle lähimainkaan.

Toko:  Tokossa alokasluokan liikkeet hiukan varmempaan kuosiin. Ihan hyvällä mallilla ollaan jo nyt. Luoksetulo on tosi hyvällä mallilla, eli siihen ei mitän ihmeellistä. Seuraaminenkin on ihan ok, eli kontakti ja into on aika hyvin mallillaan.  Pitää vaan rueta ottamaan vähän pidempää pätkää, ja käännökset olisi ihan hyvä saada varmaksi myös. Paikalla olo on kanssa ihan jees, tosin paikalla makuu aikaa pitäisi rueta nykyisestä pidentämään ja saada enenmmän harjoituksia häiriössä. Liikkestä maahanmeno on aika lailla alkeissa, ja sitä pitää harjoitella vähän eriilaisia alustoilla, kun tuo neiti tuppaa olemaan aika tarkka siitä, että mihin kohtaan menee maahan. Liikkeestä seisomista ja hyppyä ei ole juuri harjoiteltu edes. Meidän täytyisi päästä tänä vuonna johonkin tokoryhmään, se tekisi varmasti tosi hyvää tuolle meidän harjoittelulle.  Tokon kanssa on myös varovainen kisatavoite. Nimittäin jos pääsemme ryhmään treenaamaan ja kaikki menee muutenkin hyvin, niin loppuvuodesta voisi tokokoe olla ihan realistinen tavoite.

Muut suunnitelmat: Tänä vuonna Vilma steriloidaan, joten se varasti helpottaa harrastamista kun ei ole noita juoksuja ja valeraskauksia. Sienestystäkin olisi ihan kiva saada eteenpäin, mutta se on sitten ensi syksyn asiaa. Ai niin,  koska uusi vuosi on lupausten aikaa, niin minä lupaan ihan kirjallisesti päivittää tätä blogia hiukan useammin.