Kevätauringon pikkuhiljaa tullessa esiin blogikin alkaa heräillä yli kuukauden jatkuneilta talviuniltaan.  : D No joo, eipä tässä ole juuri tapahtunut mitään kirjoittelemisen arvoista, eli on tämä meidän harrastustoimintakin jonkinmoisilla unilla ollut..

Viime tiistaina käytiin hallilla vähän treenimässä agilitya. Jäi tosi hyvä mieli tuon käynnin jälkeen, nimittäin se kadoksissa ollut vauhti osoitti palaamisen merkkejä.  Vilma oli innoissaan hommasta ja varsinkin puomi ja putki meni tosi hyvää kyytiä. Puomiakaan ei ole varmaan ikinä mennyt noin kovaa!  Muillakin esteillä vauhtia oli hyvin. Lopetettiin harjoittelu aika lyhyeen, niin koirallakin jää vielä ns. nälkää seuraavaan kertaan. Taisi tuo tauko tehdä ihan hyvää...

Vilman kanssa päästään myös touko-kesäkuussa taas tokokursseilemaan. Tuo onkin vähän pidempi kurssi, eli kestää  kahdeksan kertaa. Päästään piiitkästä aikaa  harjoittelemaan tokoa ryhmässäkin, joka on tosi hyvä juttu! Jospa tämän kurssin jälkeen päästään myös johonkin hiukan pysyvänpään ryhmään.

Suunnitelmissa on myös Vilman sterilointi ensi kuussa.. Jännittää kyllä aika kovasti tuo operaatio.